artists

Филип Църов - Trasher
„Преди няколко години заедно с моя приятел Венци решихме да създадем бранда WAY'VE Clothing, който да даде реален израз на нашите емоции и въображение. Целта ни беше да дадем възможност на всички хора със същия лайфстайл да се докоснат до дизайните, които правим. Няма по-страхотно усещане от това да видиш човек на улицата, който носи дреха с твой дизайн - веднага разбираш, че сте част от едно цяло.“
Венцислав Йосифов - Jermain
„За мен WAY'VE е свобода. Виждам доста общо с уличното изкуство и това ме привлича. Различните повърхности, текстили и мастила са ми интересни за работа и колко може да се извлече от тази технология. Красотата на тениската е в това, че всеки разчита посланието различно – аз може да виждам само една вълна, а пред твоите очи да се простира целия океан. Въпросът е – можеш ли да плуваш?“
Миро Петров
Името му е Миро Петров и е концепт артист и арт директор по гейм проекти. Израснал е в София, неговата любима джунгла и се опитва да се развива от родния град за границите отвъд страната. Интересите му са предимно в създаването на персонажи и измислени създания, като има богат опит в създаването както на дигитален арт така и графика създадена посредством класически похвати. "Виждал е всичко от живота, включително ръбът."
Сабин Бойкинов
Сабин започва творческия си път като художник и илюстратор, пътувайки и живеейки на различни места в Европа. След това пренасочва интересите си в областа на компютерните игри и дигиталното риусване. Работи за няколко от най-големи компании индустията вече над 15 години съчетавайки традиционното и дигитално рисуване. В свободното си време участва в редица артистични проекти с различни артисти от цял свят. Намира вдъхновение в изкачвания по планините, пътуване и кигите свързани с рисуването.
Людмил Илиев
Роден и израснал в София, Людмил Илиев в момента живее и работи в слънчева Флорида. Творческите му интереси са в сферата на графитите, съвременната живопис и дизайн. Силно повлиян от дивата природа и животински свят, творбите на старите майстори и съвременната типография. Обича да експериментира с различни стилове, похвати и медии.